Word lid of sponsor

MEESPELEN OF MEEWERKEN?

Zelf zin om op de planken te staan bij Theater Rhetorika? Jaarlijks verwelkomen we nieuwe acteurs en actrices bij onze vereniging. Leeftijd of ervaring speelt geen rol, enthousiasme en engagement des te meer! We raden wel alle nieuwe spelers aan om vooraf (enkele jaren) een opleiding Woord of Toneel op academieniveau te volgen. Stuur ons een mailtje als je meer wil weten.

We zoeken ook met regelmaat medewerkers achter de schermen. Vakmannen en –vrouwen, of enthousiaste amateurs die ons willen helpen bij decoropbouw, geluid en belichting, kostumering, grime, grafisch werk en promotie, enz. Wil je onze ploeg versterken, vraag dan zeker meer info per e-mail.

STEUN RHETORIKA

Rhetorika geeft jaarlijks kansen aan jong talent om hun theaterpassie waar te maken. Rhetorika biedt ook vele honderden toeschouwers cultureel verantwoorde ontspanning. Maar dat alles kost geld… Onze werking is enkel mogelijk dankzij de financiële steun van vele sympathisanten, die het (Zeels) theater een warm hart toedragen.

Ook u kunt erelid of VIP-lid van Theater Rhetorika worden.
Onze ereleden krijgen een gratis toegangskaart voor al onze producties, ontvangen het TR-tijdschriftje “Spotlight”, worden uitgenodigd voor de Jaarfeesten van onze vereniging en mogen daar op zondagmiddag meetafelen.
Onze VIP-leden krijgen ook een abonnement op “Spotlight”, een uitnodiging voor de Ceciliafeesten en een plaatsje aan de zondagse feesttafel. Bovendien worden zij, samen met hun partner, bij elke productie uitgenodigd voor de exclusieve avant-première met receptie.

Theater Rhetorika kan daarnaast rekenen op verschillende sponsors voor hun logistieke en financiële steun. Theater Rhetorika biedt verschillende sponsorformules aan (programmablaadjes, Zeelse reclamezuilen, postkaarten, toegangskaarten, …).

Voor meer informatie of lidmaatschap en sponsoring: contacteer Theater Rhetorika